Deadly Premonition 2 op pc verkrijgbaar

Deadly Premonition 2 op pc verkrijgbaar

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise is nu op Steam verkrijgbaar.

Tijdens de Future Game Show dit weekend werd aangekondigd dat de game meteen op pc beschikbaar zou zijn. Deadly Premonition 2 verscheen in 2020 al op de Nintendo Switch. 

De game betreft een vervolg en een prequel op de eerste Deadly Premonition-game uit 2010. Spelers kunnen weer in de huid kruipen van de onhandige FBI agent York en moeten samen met het hem het mysterie rond een moord oplossen. De eerste game heeft in de loop der jaren een cultstatus opgebouwd.

De Switch-versie van Deadly Premonition 2 scoorde een 7,5 op Gamer.nl: "Op technisch vlak valt Deadly Premonition 2 van alles aan te merken, maar het zou zonde zijn om de game daar helemaal op af te rekenen. Technische onvolmaaktheden doen er weinig toe als een spel zó fascinerend is dat je het maar moeilijk kunt neerleggen. Deadly Premonition 2 speel je om de bizarre plotlijnen, excentrieke personages en obscure verwijzingen naar popcultuur. Die leveren zo'n fantastische en eigenzinnige ervaring op dat we dit tweede deel zijn tekortkomingen kunnen vergeven."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Eerst wat bij mij opkwam was "Bovenlip" Rest van gezichtanimaties komen heel dicht bij de uncanny valley :S

0

Aanbevolen voor jou