De systeemeisen van Dying Light 2: Stay Human zijn bekend

De systeemeisen van Dying Light 2: Stay Human zijn bekend

Techland heeft de systeemeisen van de pc-versie van Dying Light 2: Stay Human aangekondigd.

Dat deed het bedrijf via Twitter - het bericht is hieronder te zien. In de illustratie toont de ontwikkelaar zowel de minimale als aanbevolen systeemeisen, zowel met ray tracing aan als uit. 

Dying Light 2: Stay Human komt op 4 februari 2022 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam, Epic Games Store en Switch via de cloud. Eerder liet Techland al weten dat de ontwikkeling van het spel is afgerond.

Zoals in het eerste spel komen de geïnfecteerde 'zombies' 's nachts in groten getale naar buiten. Vergeleken met het origineel is het 's nachts nog veel gevaarlijker om rond te lopen. Sowieso zijn de straten eigenlijk te gevaarlijk om rond te lopen, waardoor het aan te raden is dat spelers zich over de daken van gebouwen voortbewegen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

full hd wat in mijn ogen 1080p betekend met 60fps heb je een rtx 3080 nodig? Dit lijkt me wel overdreven, dit lijkt een game die 3 of 4 jaar geleden is uitgekomen. Het ziet er niet slecht uit, maar potten breken doet deze game niet.

0
test

@do365nic Is met RTX aan zonder RTX 1050 TI 30FPS /2060 6 GB 60 FPS/ 3080 RTX ON 60 FPS.

0
test

@Heccer_NL Dan is het alsnog slecht geoptimaliseerd, aangezien ik in metro exodus wel 4K 60fps met RTX kan halen en die game er gewoonweg beter uitziet dan deze.

0
test

Word dan toch maar op de series ipv pc idd wel wat overdreven. Het is wel bijna zover na jarennnnn delays word een drukke maand februari :P

0

Aanbevolen voor jou