Chocobo GP vanaf 10 maart verkrijgbaar voor de Switch

Chocobo GP vanaf 10 maart verkrijgbaar voor de Switch

Vanaf 10 maart is de kartracer Chocobo GP verkrijgbaar op Nintendo Switch.

Dat hebben Nintendo en Square Enix aangekondigd. In Chocobo GP racen spelers met tientallen verschillende Chocobo - de vogelachtige wezens uit de Final Fantasy-reeks. De verschillende parcoursen spelen zich dan ook af in bekende Final Fantasy-gebieden. Spelers kunnen daarnaast tijdens het racen Magicites vinden en gebruiken om tegenstanders mee te dwarsbomen. 

In een persbericht heeft Nintendo meer informatie gegeven over verschillende multiplayermodi: 

  • Time Attack: Spelers kunnen proberen hun eigen records te breken op verschillende banen. Daarnaast kunnen spelers het asynchroon opnemen tegen spelers van over de hele wereld om de beste tijden te halen.

  • Series Race: Spelers strijden om de eerste positie in een serie van vier races, alleen of met vrienden.

  • Custom Race: Spelers kunnen hun eigen uitdagende races creëren met aangepaste regels, zowel alleen als met vrienden.

Daarnaast bevat de game een Story Mode en de Chocobo GP Mode met knock-out-toernooien voor 64 spelers.

Op 10 maart komt ook een gratis te downloaden versie van Chocobo GP uit, genaamd Chocobo GP Lite. Hierin kunnen spelers de proloog van de campagne spelen, alsmede lokale en online multiplayerraces voor maximaal acht spelers - zolang een multiplayerrace wordt gestart door iemand die de game bezit. Alle geboekte progressie kan meegenomen worden naar de volledige game.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vind het een vreemde game, heeft veel weg van mariokart maar ook weer niet. Lijkt dezelfde engine maar dan wat "slechter" op 1 of andere manier.

0
test

@-JK- Denk dat je gelijk hebt. Lijkt veel op Mario kart, maar dan met minder budget gemaakt. Nu is dat ook niet gek. Van Nintendo zijn parade paardje op fun racer gebied hangt veel meer geld af dan dit denk ik. Dus Nintendo zelf zorgt voor maximale eruit te halen, en denk dat SE en al hoopt mee te cashen op het mega succes van Mario kart 8. Zo lijkt het. Even snel een vrolijke racer maken en we cashen. Helaas gaat dat veel vaker mis dan raak, dit lijkt me persoonlijk niks.

0

Aanbevolen voor jou