CD Projekt Red neemt GOG op de schop na verliezen

CD Projekt Red neemt GOG op de schop na verliezen

CD Projekt Red heeft tijdens een investeerdersbijeenkomst aangekondigd haar winkel Good Old Games (GOG) te reorganiseren.

De digitale winkel draaide het afgelopen jaar zo'n 2 miljoen euro verlies, ondanks een omzet van bijna 32 miljoen euro. 

"De prestaties van GOG zijn een uitdaging, en we hebben recent maatregelen genomen om de financiele positief van de winkel te verbeteren", zegt CFO Piotr Nielubowicz. 

"Ten eerste hebben we besloten dat GOG zich moet richten op z'n kernactiviteiten, wat inhoudt dat we handmatig geselecteerde games aanbieden met onze unieke DRM-vrije filosofie. In lijn met die aanpak zal de teamstructuur aangepast worden."

Nielubowicz gaat niet in op wat de maatregelen concreet inhouden. Vermoedelijk daalt het aanbod van verschillende games, waarmee vooral moeilijk verkrijgbare titels en CD Projekt Reds eigen games beschikbaar worden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

tja, veel te veel uitgevers blijven geloven in DRM, en ja, het is ook niet dat ik het NIET koop als er DRM op zit. Maar ik koop het ook niet JUIST WEL als er geen DRM op zit. Dus het is een mooie ridderlijke show van CDPR, maar helaas niet geheel rendabel dus.

0

Aanbevolen voor jou