Broken Age Act 2 komt begin 2015 | Gamer.nl

Broken Age Act 2 komt begin 2015 | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

"Het spel ziet er erg goed uit en het team is hard aan het werk, maar we moeten het [spel] de tijd geven zodat het aan al onze verwachtingen kan voldoen", aldus Double Fine. "Het lijkt erop dat het complete avontuur nu begin volgend jaar af is". In juli gaf de ontwikkelaar aan dat Act 2 van Broken Age dit jaar nog uit moest komen.

De ontwikkelaar meldt dat de vehaallijnen van hoofdpersonages Shay en Vella nu in alfa zijn, en dat alleen het einde van het spel deze alfastatus nog moet bereiken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou