Blizzard stopt met nieuwe content voor Heroes of the Storm maken

Blizzard stopt met nieuwe content voor Heroes of the Storm maken

Blizzard gaat geen nieuwe content meer voor Heroes of the Storm ontwikkelen.

Dat heeft het bedrijf laten weten in een blogpost. Wel moet de game ondersteund blijven worden met bugfixes. Ook blijven hero's en seizoenen elkaar afwisselen. Verder blijft ook de in-game winkel actief, al komt er geen nieuwe content meer in te staan. 

Om spelers die al die jaren zijn blijven hangen te bedanken, ontvangt iedereen komende week een mount in de vorm van de Epic Arcane Lizard.

De moba Heroes of the Storm kwam in 2015 uit. Voormalige Blizzard-directeur Mike Morhaime liet in 2019 al weten dat het bedrijf moeite had om de game echt populair te maken, omdat het spel te laat uit zou zijn gekomen om mee te liften op de populariteit van de moba. In 2018 werd het team achter de game verkleind en een jaar later werden officiële toernooien afgezegd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jammer! Wel typisch! Leverde waarschijnlijk te weinig geld op! En dan nu de focus ip diablo IV en hopen dat dit wel geld oplevert. Begint toch een verschrikkelijk bedrijf te worden ..

0
test

@Goodmushin maar is toch gewoon logisch, het is geen sociale instelling. Als een game amper tot geen inkomsten genereert na jaren online, dan is het logisch dat er geen nieuwe content meer komt, waar moet dat dan van betaaldt worden?

0
test

@SuperDre Het hele probleem met Hots was dat het nooit een zelfstandige game zou zijn, het zou gewoon een arcade game zijn in SC2, later doorontwikkeld tot een zelfstandige game. Niet omdat ze per se het zo tof vonden, maar omdat ze niet wilden dat fans zelf wat maakte denk maar terug aan het hele DOTA proces. Iedereen die Hots speelt of heeft gespeeld weet al dat er al denk een jaar of langer geen nieuwe content meer gekomen is, daardoor is de game gestorven niet omdat het niet populair was. Ik heb sinds de Alpha veel uren erin gestopt totdat de banhammers ook kwamen, blizzard had het report system zo geautomatiseerd dat mensen in no time gereport werden en een autoban kregen, zo ben ik ook afgehaakt. Dus er zijn 10 andere redenen dan te weinig geld, ze hebben er een potje van gemaakt. Hopelijk stellen ze de maps gewoon beschikbaar zodat spelers a la warcraft 3 custom maps mee aan de slag gaan, maar betwijfel het.

0
test

@SuperDre Heb jij hots gespeeld? Want er valt genoeg geld te besteden :-) Dat neemt niet weg dat mensen het waarschijnlijk niet deden. Los daar van sinds wanneer kunnen de inkomsten van een ander game niet gebruikt word om het verlies te compenseren? Mits zij enorm verlies lijden? Tegenwoordig is het kopen van een game niet meer voldoende? Lijkt wel of wij tegenwoordig halve games kopen. Betalen voor elke dlc, lootbox, battlepasses alles?

0

@Goodmushin Diablo 4 wordt zo ver we weten geen f2p game dus wat is het probleem daarmee? Diablo Immortal is een gedrocht wat nooit zou mogen bestaan, maar dat wil niet zeggen dat al hun games gedrochten zijn en gaan worden. Al moet je wel sceptisch blijven

0
test

@Ziminar Precies dat :-) Je weet trouwens totaal nog niet wat diablo Iv gaat doen..

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Goodmushin Verschrikkelijk! Een bedrijf dat geld wil verdienen. Schandalig! Pak de hooivorken!

0
test

@The_Stifmeister Mag ik die van jouw lenen?

0

Aanbevolen voor jou