Battlefield 2042-patch met voice-chat en allerlei bugfixes uitgerold

Battlefield 2042-patch met voice-chat en allerlei bugfixes uitgerold

De Battlefield 2042-update met “meer dan 400 verbeteringen” is vanochtend uitgerold en de details zijn bekendgemaakt.

Battlefield 2042 heeft vanaf vandaag voice-chat-ondersteuning, zo blijkt uit de patch notes van de nieuwste update. Het grootste gedeelte van de aanpassingen komt in de vorm van bugfixes, zo kunnen spelers nu teamgenoten omhoog helpen als die dichtbij een object liggen. De “verschillen tussen wapenaanhangsels zijn groter gemaakt” om ervoor te zorgen dat aangepaste wapens “unieker” aanvoelen. Sommige aanhangsels zouden “te veel op elkaar lijken”.

Andere grotere aanpassingen zijn gemaakt aan Kill Assists. Het is nu makkelijker om een Assist te behalen: voor “Damage Assists” hoeven spelers minder schade aan te richten, EMP-granaten leveren consistenter Assists op en als spelers rookgranaten gebruiken, kunnen ze nu ook een Assists krijgen als een vijand daarin door een teamgenoot wordt neergeschoten.

Ook is het scorebord nu te zien na afloop van een online ronde. Het scorebord kreeg in maart al een update omdat het daarvoor nog niet mogelijk was om de prestaties van individuele spelers in te zien. Voorheen was het alleen mogelijk de teamprestaties te bekijken.

Er staan meer dan 250 verbeteringen en aanpassingen opgesomd in de patch notes, maar blijkbaar zijn dat niet alle veranderingen. Volgens Dice-ontwerper Florian Le Bihan zijn er bijvoorbeeld aanpassingen aan de muissensitiviteit doorgevoerd. De muissensitiviteit-optie zou nu “vergelijkbaar zijn met voorgaande Battlefield-titels”. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ah, nice. Zometeen ff binnenhalen!

0
test

Too little, too late lijkt me. Dit had allemaal al bij de launch mogelijk moeten zijn.

0

Aanbevolen voor jou