Battlefield 2042 dit weekend gratis speelbaar op Steam

Battlefield 2042 dit weekend gratis speelbaar op Steam

Battlefield 2042 is heel dit weekend gratis speelbaar op Steam.

Men kan de game nu gratis opstarten via Steam, maar na dit weekend moeten mensen weer betalen om de game te kunnen spelen. Heel het spel en dus alle verschillende modi, Specialists en wapens zijn gratis toegankelijk dit weekend.

Het gratis weekend is opvallend. Niet alleen omdat de game nog maar kort uit is, maar ook omdat Battlefield 2042 op geen enkel ander platform - niet op consoles en ook niet via EA's eigen winkel op pc - gratis te spelen is.

Wel is Battlefield 2042 bijna overal met korting te koop. Op Steam kan het spel nu met 34 procent korting aangeschaft worden voor 39,59 euro.

Battlefield 2042 werd wisselvallig ontvangen. Op Gamer.nl scoorde de game een 5,5: "Wanneer Battlefield 2042 raak schiet, schittert het in explosieve chaos. De drie verschillende pilaren van de multiplayershooter hebben daarbij elk hun eigen potentie, maar worden stuk voor stuk geteisterd door gevoelens van ‘net niet’ — of eerder: ‘nog niet’. Zij het de vele technische mankementen of de soms ondoordachte spelelementen: Battlefield 2042 laat veel over aan het servicecomponent om de boel verder op te poetsen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik overweeg het te spelen wanneer ik geld toe krijg.

0
test

@Remco1984 ik zou hem inderdaad niet proberen. Lekker weg blijven van die game. Ondertussen vermaak ik mij kostelijk.

0
test

@GoofyZ3 Dan ben je 1 v.d. weinige, of je blijft alleen over...echt wat een dramatisch slecht spel is dit zeg! Niet de titel waardig.

0
test

Ik ben blij dat ik hem toen getest heb met EA play, want ik had finaal spijt gehad als ik er 60 euro voor betaald had. Zeer teleurstellend terwijl het zoveel potentie had!

0

Aanbevolen voor jou