Bandai Namco werkt mogelijk aan remaster van Nintendo-game

Bandai Namco werkt mogelijk aan remaster van Nintendo-game

Bandai Namco werkt mogelijk aan een remaster van een actievolle Nintendo-game.

Dat blijkt uit vacatures op de Japanse website van Bandai Namco, die op gameforum ResetEra zijn gedeeld. In één van de vacatures wordt gezocht naar een '3D action game designer' die "werkt als een plannen en ontwikkelaar voor een 3D-actiegameproject in opdracht van Nintendo".

In een andere vacature voor een 'visual artist', wordt gemeld dat het gaat om het HD-remasteren van 3D-achtergronden". Daarmee lijkt gesuggereerd te worden dat een oude Nintendo-game een remaster krijgt.

Dat Bandai Namco samenwerkt met Nintendo is niet opvallend; de twee bedrijven werken al langer nauw samen. Zo heeft Bandai Namco meegeholpen aan de Super Smash Bros.-games, alsmede New Pokémon Snap, Pokkén Tournament, Mario Kart Tour en meer.

Om welke game of franchise het gaat is niet bekend. Bandai Namco werkt tevens aan remasters van de eerste twee Klonoa-games, die op 8 juli in één pakket naar de Switch komen en op een later moment ook naar andere systemen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Metroid Prime 4 zou in eerste instantie ook gemaakt worden door Bandai Namco... Mele geruchten over een remake van Metroid Prime, zouden remasters van Metroid Prime 2 en 3 misschien nog kunnen volgen. Het voldoet in ieder geval aan de (karige) omschrijving.

0

Aanbevolen voor jou