Babylon’s Fall krijgt betaalde battle pass

Babylon’s Fall krijgt betaalde battle pass

Square Enix is van plan Babylon’s Fall na uitkomst nog jarenlang te ondersteunen en onderdeel van dat plan is een betaalde battle pass.

Dat meldt gameregisseur Takahisa Sugiyama in een interview met Siliconera. Aangezien Babylon’s Fall een ‘live service game’ wordt zijn er plannen om extra inkomsten te vergaren via onder andere battle passes op basis van abonnementen en optionele, cosmetische aankopen.

“Je zal [met de battle pass] verschillende cosmetische beloningen kunnen verdienen door te spelen. Maar aangezien de game voor de volle prijs gekocht moet worden, zal het eerste seizoen van de Premium Battle Pass gratis zijn in seizoen 1”, aldus Sugiyama.

Ook kunnen spelers in seizoen 1 de battle pass voor seizoen 2 kopen met korting, maximaal 50%. Sugiyama benadrukt dat de battle pass geen verplichting is, alleen cosmetische beloningen bevat, en dat je hem niet hoeft te halen om verder te kunnen komen in Babylon’s Fall. “We hebben de game zo ontworpen dat de gameplay ervoor zorgt dat je sterker wordt.”

Babylon’s Fall is vanaf 3 maart beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Al was het gratis dan zou ik het nog niet spelen. Gisteren de demo gespeeld en wat een oersaai spel zeg. Na de Avengers mislukking zou je denken dat SE geleerd zou hebben van hun fouten, maar niets blijkt minder waar. Zal wel aan de verschillende studio's liggen die niet (goed) met elkaar communiceren.

0

Aanbevolen voor jou