Zelda: Tears of the Kingdom-patch poetst duplicatieglitches weg

Zelda: Tears of the Kingdom-patch poetst duplicatieglitches weg

Hè verdraaid, nu moet je de game weer gewoon spelen...

Er is een nieuwe patch uitgekomen voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom die glitches waarmee items gedupliceerd konden worden verwijdert.

Patch 1.1.2 is nu uit en volgens de officiële beschrijving "verbetert het de gameplayervaring", maar meerdere bronnen melden dat de glitches in de game waarmee items gedupliceerd konden worden zijn verwijderd. Door items te dupliceren wordt in feite de in-game economie gebroken, al heeft alleen de speler zelf daar last van, aangezien er geen multiplayerelementen in het spel zitten.

De patch lost ook een bug die er voor zorgde dat sommige spelers de hoofdmissie Camera Work in the Depths niet konden klaren. Er was ook een bug die er voor zorgde dat geluidseffecten extreem hard werden afgespeeld - die is nu ook opgelost.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom kwam eerder deze maand uit op Nintendo Switch en ontving wereldwijd uitermate positieve kritieken. In de eerste drie dagen werden er al meer dan tien miljoen exemplaren van de game verscheept. Nintendo liet onlangs weten dat het spel eerder een jaar werd uitgesteld om de puntjes op de i te zetten, al zijn er inmiddels een paar patches uitgekomen die resterende bugs wegwerken en de prestaties van de game verbeteren.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Guilty. Ik heb 100 diamonds, en 100 large zonai charges gemaakt voor mezelf. Niet zo'n zin om te grinden voor rupees.

0
test

Haha, ik wacht even met patchen dan.

0
test

Idd gewoon niet patchen totdat er iets belangrijks uit komt dlc bijvoorbeeld.

0

Ondertussen, een snelle nieuwsgierige google naar hoe het in 1.1.0 ging, en ik zie dit al: | New EASY 1.1.2 Weapons & Items Duplication Glitch in Zelda Tears of the Kingdom"

0
test

Neeeeeee ik moet nog al die dragons vinden en die scales dupliceren. Het upgrade systeem is belachelijk onvriendelijk. Al die items zijn zo rare die glitch was een zegen

0
test

waarom? Je kunt gewoon op de rug van een draak blijven staan en om de 10 minuten een item oogsten. Je hebt overigens ook maar 2 nodig van iedere soort.

0
test

Ik wil alle outfits upgraden. Sommigen van deze outfits hebben dezelfde upgrades nodig als die uit botw. En ik vergelijk totk met botw. Goed sterren zijn nu makkelijker te krijgen maar die dragons heb ik nog niet gezien. Kan je nu op een draak rijden?

0

Aanbevolen voor jou