Sonic X Shadow Generations komt op 25 oktober uit

Sonic X Shadow Generations komt op 25 oktober uit

Er werd een nieuwe trailer uitgebracht op Summer Game Fest

Sonic X Shadow Generations komt op 25 oktober uit, zo werd tijdens de Summer Game Fest-liveshow onthuld. Ook werd er een nieuwe trailer getoond.

Begin dit jaar werd Sonic X Shadow Generations al aangekondigd. De oorspronkelijke versie van Sonic Generations verscheen in 2011 op consoles en pc. Het spel werd gemaakt om het twintigste jubileumjaar van het platformpersonage te vieren, en wisselt 2D-levels en 3D-levels af. Op deze manier worden zowel fans van de oude versie van de Sonic-franchise, als fans van de nieuwe versie, bediend.

Deze nieuwe versie van de game bevat een compleet nieuwe campagne die om Shadow the Hedgehog draait, maar de rest van de game betreft een remaster van het origineel. De toevoeging van Shadow is waarschijnlijk geen toeval: het personage heeft een rol in de aankomende film Sonic the Hedgehog 3, die eind dit jaar in de bioscoop draait.

De game komt aankomend najaar uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch, Steam en Epic Games Store.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou