Nintendo Switch Online heeft meer dan 38 miljoen betalende leden

Nintendo Switch Online heeft meer dan 38 miljoen betalende leden

Er zijn wereldwijd meer dan 132,46 miljoen Switch-eigenaren

Er zijn meer dan 38 miljoen leden van de Nintendo Switch Online-abonnementsservice.

Dat heeft Nintendo aangekondigd tijdens een gesprek met investeerders naar aanleiding van de gepubliceerde kwartaalcijfers. Toen bleek ook dat er 132,46 miljoen Switch-eigenaren zijn.

Mensen die betalen voor een Nintendo Switch Online-abonnement, krijgen toegang tot online gaming op de console, cloud saves en retro-apps waarmee onder andere NES-, SNES- en Game Boy-games gespeeld kunnen worden.

Er is ook een abonnement op een uitbreidingspakket beschikbaar waarmee men onder andere Nintendo 64- en Game Boy Advance-games kan spelen, en toegang krijgt tot dlc voor games als Mario Kart 8 Deluxe en Splatoon 3 dat men normaliter los moet kopen. Het is niet duidelijk hoeveel van de Switch Online-abonnees lid is van dit uitbreidingspakket.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

94 miljoen niet.....dat klopt natuurlijk niet. Ik heb een gezinsabonnement en deel deze met m'n kinderen die geen abonnement hebben maar wel een Switch hebben. Binnen het totaal aantal verkochte exemplaren zitten natuurlijk ook consoles die inmiddels kapot en vervangen zijn. 38 miljoen vind ik persoonlijk nog best een prima aantal

0

Ja precies. Ik heb bijvoorbeeld 2 Switches en ik ken meer mensen die er ook 2 of meer hebben. Desondanks zijn 38 miljoen subs indrukwekkend. Betekent toch dat grofweg (koffiedik kijken natuurlijk dus hierbij de disclaimer) 1/3e zo'n abonnement heeft.

0
test

Fair enough! Heb die zin verwijderd.

1

Aanbevolen voor jou