Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Zoo Tycoon 2 DS

In Zoo Tycoon 2 ben jij verantwoordelijk voor het draaiende houden van een dierentuin. Je zult prijzen moeten bepalen, dieren moeten aanschaffen en meer. Bovendien kun je uiteraard je eigen dierentuin helemaal opbouwen. Je kunt meer dan vele gebouwen plaatsen waaronder gebouwen om dieren in te tonen. In Zoo Tycoon 2 DS vervul je drie verschillende rollen in de dierentuin. Je bent ontwerper, directeur en dierenverzorger. Het bouwen van de dierentuin, het verzorgen en inkopen van de dieren, het bijhouden van de financiën, het opzetten van tentoonstellingen en al je andere taken voer je uit via de touchscreen. Bovendien kun je gegevens uitwisselen met andere spelers en tegen ze strijden in de multiplayer-modus.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Zoo Tycoon voor de DS had prachtig kunnen zijn, maar is te eenvoudig en doorzichtig om na enkele uurtjes spelen nog plezier te kunnen verschaffen.</p>
    Score: 20 Erbarmelijk
    • Het idee is leuk
    • Uitwerking te simplistisch. Je park voelt levensloos aan. Geen losgebroken leeuwen

Artikelen

Screenshots (5)