Game info

Zack Zero

Zack Zero is een tweedimensionaal avontuur dat zich afspeelt in op de planeet van de kwaadaardige Zulrog. Als Zack moet je zijn snode plannen stoppen en de dame in nood, Marlene, redden. Zack kan dankzij zijn speciale pak speciale krachten gebruiken die gebaseerd zijn op de elementen vuur, ijs en aarde. Naarmate hij verder komt, wordt hij sterker en speel je nieuwe krachten voor hem vrij.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Zack Zero is een ongecompliceerde actieplatformer met lekker veel afwisseling en een relatief lange speelduur. De game mag dan een beetje formulematig aanvoelen, maar dat weegt niet op tegen de lol die je haalt uit het aangaan van de vele uitdagingen om je geliefde Marlene te bevrijden.</p>
    Score: 75 Goed
    • Veel afwisseling, lange speelduur, goed afgewerkt
    • Soms iets te formulematig, inwisselbaar verhaaltje , af en toe wat makkelijk

Artikelen

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord