Game info

You're in the Movies

Altijd al gedroomd van een carrière in Hollywood? Met You're in the Movies is het mogelijk deze droom te realiseren door minigames te spelen voor jouw Xbox LIVE Vision Camera. De minigames bestaan bijvoorbeeld uit het naspelen van scènes uit films, wat je met familie en vrienden kunt doen. Het spel neemt uiteindelijk jouw prestaties op in korte stukjes video en plaatst deze binnen een gehele film. Acteer je goed? Dan is het mogelijk het te schoppen tot topacteur in de magische wereld van Hollywood. Ben je niet tevreden over de film? Het is in You're in the Movies mogelijk zelf plaats te nemen in de stoel van de regisseur en je bezig te houden met de montage, om zo een film te maken die nog mer voldoet aan jouw eigen wensen. Ook is het mogelijk achteraf zelf muziek aan scènes toe te voegen of een voice-over in te spreken op plekken waar jij dat nodig vindt. Het eindresultaat is uiteindelijk te delen met je vrienden en de rest van de wereld via Xbox LIVE.

Nieuwste review

You’re in the Movies hadden ze beter op de montagetafel kunnen laten liggen. Het vermaakt je misschien een uurtje, maar valt al snel in herhaling. Hier is vooral het lage aanbod minigames in verhouding tot het aantal filmtrailers verantwoordelijk voor. Ook is de camera technisch te beperkt voor dit soort spellen. De game kan alleen als bundel gekocht worden met een Xbox LIVE Vision Camera en dan is zeventig euro veel te duur voor een ondermaats spel.

3
Score
30
Score: 30
  • Pluspunten
  • Zelf trailers maken en online zetten
  • Minpunten
  • Concept komt niet uit de verf door beperkingen van de camera. Opnames van lage kwaliteit. Beperkte keuze aan trailers in het begin. Minigames vallen snel in de herhaling en zijn vaak niet leuk om te doen. Eindresultaat filmtrailers te mager voor de tijd en energie die je in de minigames steekt

Artikelen

Screenshots