Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Yosumin! Live

Yosumin! Live is een arcade puzzelgame voor de Xbox 360. In de game is het de bedoeling dat de speler blokken met dezelfde kleur en figuur met elkaar proberen te verbinden. Als deze blokken in een rechthoekige vorm komen, zullen zij van het beeldscherm verdwijnen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Yosumin Live is een puzzelspel dat niet weet te overtuigen. Het spelconcept is in essentie prima en biedt aardig wat tactische mogelijkheden, maar door het gebrek aan spelmodi en een ondoorzichtig scoringsmechanisme, kent het spel maar weinig uitdaging. Steeds weer dezelfde simpele levels doen om bij enige uitdaging te komen, waar vervolgens bij één keer falen je score gewist wordt, begint snel te vervelen. </p>
    Score: 40 Slecht
    • Spelconcept is in essentie prima en biedt mogelijkheden
    • Tactisch spelen wordt niet beloond. Te veel tijdsdruk. Gebrek aan spelmodi. Enorm irritante muziek

Artikelen

Screenshots (4)