Game info

Yoshi's New Island

Yoshi is weer terug in een nieuw avontuur: Yoshi's New Island. Niet alleen heeft hij zijn vertrouwde moves, zoals de stampsprong en eierworpen, om door vele platformlevens heen te komen: ook maakt hij gebruik van nieuwe krachten. Zo heeft Yoshi nu gigantische eieren genaamd Mega-Eggs. Hiermee kan hij blokken en pijpen vernietigen en geheimen onthullen. Hoe meer spelers vernielen, hoe meer de Mega-Egg-meter opgevuld wordt. En dat levert weer extra levens op. Yoshi's New Island maakt daarnaast gebruik van de geprezen waterverf-achtige graphics die bekend zijn geworden met Yoshi's Island op de Super Nintendo. Zoals gewoonlijk moet Yoshi in de game Baby Mario beschermen van al het kwaad, en dat in een groot aantal spannende platformlevels.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Yoshi&rsquo;s New Island is de vrolijke solide platformer die je verwacht, maar wint helaas geen originaliteitprijs. Nieuwe features en de gyroscoop zorgen voor wat variatie, maar door het simpele karakter van de game heb je weinig reden om er alles uit te halen.&nbsp;</p>
    Score: 65 Oké
    • Leuke, vrolijke stijl, gebruik van de gyroscoop
    • Nergens verrassend, erg op kinderen gericht, lage herspeelwaarde

Artikelen

Screenshots Nintendo 3DS


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord