Game info

X-Blades

X-Blades is een hack-and-slach actiegame die draait om een anime-achtige heldin, die zich in hoge snelheid met vuurwapens, zwaarden en magie door een cinéastisch avontuur beweegt. Hoofdpersoon Ayumi heeft een obsessie voor het opsporen van vergeten schatten. Deze obsessie heeft als gevolg dat zij al gauw in de problemen raakt, waardoor ze moet vechten voor haar leven. In X-Blades krijgt Ayumi het dan ook aan de stok met andere schatzoekers, wanneer ze een geheime schatkaart vindt. Ze moet al haar wapens en vaardigheden inzetten om een kans te maken tegen de vele tegenstanders die ze tegenkomt op haar gevaarlijke avontuur. Hierbij krijgt ze hulp van onder andere enkele bijzondere donkere krachten en sterke, gevaarlijke wezens.

Nieuwste review

X-Blades doet vrijwel alles fout wat een game in dit genre fout kan doen. Het is enorm repetitief, voelt niet responsief aan en doet eigenlijk helemaal niets om je geboeid te houden. Het krijgt een bonuspuntje voor het verslavende systeem van zielen vergaren, maar daar houdt de pret dan ook op. Eigenlijk heeft niemand een reden om deze game aan te schaffen.

3
Score
30
Score: 30
  • Pluspunten
  • Verslavend systeem van zielen vergaren
  • Minpunten
  • Enorm repetitief. Besturing niet responsief. Totale afwezigheid van leveldesign. Saaie en langdurige eindbaasgevechten. Lachwekkend slecht verhaal

Artikelen

Screenshots