Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

WWII Battle Tanks: T-34 vs. Tiger

WWII Battle Tanks: T-34 vs. Tiger is een realistische tankgame die zich afspeelt aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. De Russen en Duitsers nemen het voor de laatste keer tegen elkaar op in hun T-34 en Tiger-tanks. Naast deze twee tanks zullen nog negen andere tanks hun opwachting maken, deze kunnen echter niet door de speler worden bestuurd. Niet alleen kunnen spelers het zowel aan Duitse als aan Russische zijde opnemen tegen computergestuurde tegenstanders, ook kunnen zestien personen online tegen elkaar strijden. Spelers kunnen drie verschillende posities in de tank innemen, die van schutter, bestuurder en die van commandant.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Een realistische tank-sim is WWII Battle Tanks: T34 VS. Tiger zeker. Het is echter ook een game die in andere opzichten zeer beperkt is. De gevechten tussen tanks voelen realistisch aan en doen het bloed zeker sneller stromen, maar tinnen soldaatjes doen meteen weer afbreuk aan het geheel. De afwezigheid van een interessant verhaal zorgt er verder voor dat de game zeer kaal aanvoelt. En we vragen ons uiteindelijk af: waar is de co-op modus die ons in staat stelt met z'n drieën deze gepantserde kolossen te besturen?</p>
    Score: 50 Ondermaats
    • Tiger en T34 zijn gedetailleerd uitgewerkt. Spannende tankgevechten
    • Grafisch niet van deze tijd. Infanterie slecht uitgewerkt. Sumier verhaal en aankeding zorgen voor droge kost

Artikelen

Screenshots (6)