Game info

WRC: Rally Evolved

Dit keer geen WRC 5, maar WRC: Rally Evolved. Deze WRC anders dan zijn voorganger. Verschillende gevaren spelen een belangrijke rol. Wanneer deze interactieve evenementen plaatsvinden is onbekend, dus voor de speler is het belangrijk om zijn ogen open te houden en zich elke weer voor te bereiden op het onverwachte. Gelukkig is het spel ook goed te spelen voor mensen die niks hebben met het rallyrijden. Je kunt lager beginnen, met de Super 1600 (auto’s met voorwielaandrijving), om je rustig voor te bereiden op de World Rally Championship. Ook kun je hulp van de computer in- en uitschakelen. Dit gaat in stapjes dus de computer kan je ook voor een klein of juist voor een groot deel helpen met sturen, remmen en de stabiliteit van je auto. De makers van WRC hebben echt alles uit de kast gehaald om voor het beste rallyspel ooit te zorgen. Natuurlijk heeft deze serie al geruime tijd de officiële licentie en daarmee een grote voorsprong op zijn concurrenten. Maar de makers gaan verder, ze willen namelijk de speler de ultieme rallyervaring geven. Naast de interactieve evenementen hebben de makers de rest van het spel opgefrist. Zo zit er een compleet nieuw schadesysteem in het spel. Dit zorgt er niet alleen voor dat de schade er beter uit ziet, maar dat de auto daar ook veel realistischer op reageert.

Nieuwste review

WRC: Rally Evolved is de beste rallygame voor de PS2 en misschien ook wel als je alle platformen samen neemt. De game is zeer uitgebreid en bied een moeilijkheidsgraad die zelfs de meest doorgewinterde rallyfan maandenlang bezighoudt.

9
Score
90
Score: 90
  • Pluspunten
  • Mooiste rallygame voor de PS2. Onverwachte gebeurtenissen langs de baan . Veel goodies, wagens en tracks vrij te spelen
  • Minpunten
  • Rally Cross komt niet helemaal goed tot zijn recht. Tracks zijn misschien wat te kort. Geen splitscreen optie

Artikelen