Game info

WRC: FIA World Rally Championship

WRC: FIA World Rally Championship is het officiële spel van de World Rally Championship. In de game draait het vanzelfsprekend om het zo snel mogelijk rijden van een parcours. Natuurlijk komt hier wel wat meer bij kijken dan gewoon gas geven. Zo is heeft bijvoorbeeld de ondergrond en de daarbij horende bandenkeuze een grote invloed op de snelheid die je kunt halen. Ook heeft de weerssituatie veel invloed op de moeilijkheidsgraad van het rijden. De game bevat zestien officiële rallyraces van over de hele wereld waarinder Japan en Mexico. Bovendien bevat het spel 19 bonusparcours en kun je nieuwe content downloaden. Er zitten bovendien dertig auto's in het spel en alle zeventien coureurs uit 2004.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Het is een beetje hinken op twee gedachten met WRC. Aan de ene kant zet de game het rallygevoel perfect neer en de parkoersen zijn stuk voor stuk uitdagend. Anderzijds stelt het spel teleur door de matige visuele presentatie en het gebrek aan verrassingen. Geef je hier echter weinig om en wil je kennismaken met een van &rsquo;s werelds spannendste autosporten, dan moet je WRC zeker proberen.</p>
    Score: 70 Goed
    • Heerlijk rallygevoel, toegankelijk maar diepgaand
    • Visueel onder de maat, wordt nergens verrassend

Artikelen

Screenshots PlayStation 3


Screenshots PC


Screenshots Xbox 360


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord