Game info

WRC: FIA World Rally Championship 4

WRC: FIA World Rally Championship 4 laat spelers zelf het 2013 World Rally Championship ervaren. De coureurs, circuits en wagens uit WRC, WRC 2, WRC 3 en Junor WRC zitten allemaal in de game. De graphics zijn verbeterd en het realisme ligt nog hoger om de rijstijlen echter dan ooit aan te laten voelen. De game heeft in totaal 65 officiële wagens, 78 circuits in 13 verschillende landen, een carrièremodus met verschillende weersomstandigheden en wegoppervlakten en een online multiplayer tot en met 16 spelers. Vier spelers kunnen in de online multiplayer op de Vita spelen.

Nieuwste review

Bij de vierde poging een goede rallygame neer te zetten zit Milestone eindelijk op de goede weg. WRC: FIA World Rally Championship 4 biedt een aardige beleving, vooral dankzij prettig rijgedrag en een prima carrièrestand. Jammer genoeg oogt het spel niet zoals een racegame hoort te ogen anno 2013 en voel het geheel wat onafgewerkt aan.

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Vermakelijke carrièrestand, gedegen rijgedrag van de verschillende rallyauto's, sfeervol dankzij prachtig foto- en videobeeld van het echte WRC
  • Minpunten
  • Visueel nogal ondermaats, veel hergebruik van dezelfde wegen voor klassementsproeven, algemeen gebrek aan verfijning

Artikelen

Screenshots