Game info

Worms

Worms is een multiplayerspel waarbij je met een team van wormen het andere team te lijf moet gaan, met allerlei vreemde wapens en benodigdheden.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Bovenstaand stukje zou je doen vermoeden dat Worms een erg slecht spel is, maar dat valt nog wel mee. Voor 800 punten krijg je een aardig spelletje om over Xbox Live te spelen, maar ook een game die je waarschijnlijk jaren geleden al in een veel betere vorm gespeeld hebt. Het spel is bijzonder beperkt, schreeuwt downloadable content over de gehele breedte van het product. En tegelijk is het oerconservatief, het handhaaft elke conventie die we van Worms gewend zijn. Waarschijnlijk is Team 17 bang om na het 3D-debacle zijn fans nog eens van zich te vervreemde. En tóch lijkt men er weer in geslaagd.</p>
    Score: 60 Oké
    • Worms blijft leuk, zeker in 2D. Spelen via Xbox Live
    • Onvolledige, uitgeklede game. Alle oude fouten zijn er nog steeds. Achievements zijn te makkelijk

Artikelen

Screenshots PC


Screenshots iPhone


Screenshots Xbox Live Arcade


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord