Game info

World of Warcraft: Wrath of the Lich King

World of Warcraft: Wrath of the Lich King is de tweede uitbreiding voor de MMORPG World of Warcraft. Centraal in deze uitbreiding staat het gebied Northrend, waar de Lich King Arthas bezig is met een meesterplan om al het leven in Azeroth uit te bannen. Azeroth smeekt onze helden om de gevaren uit Northrend te bedwingen en uiteindelijk zelfs de Lich King te verslaan. Naast het grootse nieuwe gebied is de nieuwe Death Knight character-klasse wellicht nog de meest opvallende toevoeging. Sinds de release van World of Warcraft in 2005 telde het spel namelijk negen verschillede klassen en dit aantal is al die jaren nog niet eerder verhoogd. Je kunt pas een Death Knight aanmaken als je over een ander personage , van minimaal level 55, beschikt. Wrath of the Lich King biedt, zoals je van een MMORPG kunt verwachten, uren en uren aan speelplezier dankzij nieuwe quests en instances. Met een nieuw gebied om te verkennen en een nieuwe klasse om mee te spelen ben je er ook nog lang niet. Andere punten die deze uitbreiding biedt zijn onder andere de mogelijkheid om weer tien levels te stijgen, namelijk van 71 naar 80. Het levelen wordt natuurlijk gecombineerd met een nieuw aantal spreuken en aanvallen alsmede honderden nieuwe items. Niet alleen je eigen level kan weer omhoog. Ook je beroep (profession) kan weer naar een nieuw niveau worden getild en dat zorgt weer voor een hoop nieuwe dingen die je kunt maken. Er is zelfs een compleet nieuw beroep genaamd Inscription. Hiermee kun je spreuken en vaardigheden verbeteren. Tot slot komt er een nieuwe vorm van PvP (Player versus Player) met grote wapens als katapulten.

Nieuwste review

Met Wrath of The Lich King laat Blizzard zien hoe een MMORPG óók kan zijn. De uitbreiding biedt genoeg voor zowel de casual speler als voor de hardcore speler, is gewoon een must-buy voor de echte World of Warcraft fan en zal weer voor een lange tijd speelplezier bieden. Wij voorspellen dat het een zeer koude winter gaat worden!

9
Score
90
Score: 90
  • Pluspunten
  • Oogstrelende graphics. Talloze nieuwe mogelijkheden. Grote speellengte in het nieuwe gebied. Muziek. Verhaallijn in sommige opdrachten
  • Minpunten
  • Uitbreiding is niet optimaal toegankelijk voor lagere level spelers. Kerkers wellicht iets te makkelijk geworden

Artikelen

Screenshots