Game info

World of Warcraft: Warlords of Draenor

Warlords of Draenor is de vijfde uitbreiding van World of Warcraft. De game wordt ontwikkeld en uitgegeven door Blizzard. In de uitbreiding gaan spelers terug in de tijd naar het moment waarop de Dark Portal geopend werd tussen Azeroth en Draenor, zo'n dertig jaar geleden voor de gebeurtenissen in World of Warcraft. Draenor is waar het Orc-ras oorspronkelijk vandaan komt en was al gedeeltelijk speelbaar in uitbreiding The Burning Crusade, onder de naam Outland. In Warlords of Draenor wordt het maximale level verhoogd tot 100. Spelers kunnen snel naar level 90 gaan en vervolgens op een normaal tempo in level stijgen. Verder bevat de uitbreiding nieuwe monsters, gebieden en quests. De nieuwe gebieden zijn Frostfire Ridge, Shadowmoon Valley, Gorgrond, Talador, Spires of Arak, Nagrand en Tanaan Jungle. Er zijn in Warlords of Draenor in totaal zes nieuwe dungeons voor vijf spelers en daar bovenop twee raids voor grotere groepen. Verder krijgen spelers de mogelijkheid om hun eigen Garrison te beheren, een fort met computergestuurde personages die bijvoorbeeld grondstoffen kunnen verzamelen. Ook krijgen de charactermodels van de oude rassen een grafische update, al is deze vanaf de lancering niet meteen voor alle rassen beschikbaar.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Warlords of Draenor is een slimme, frisse start van World of Warcraft. Nieuwe en oude spelers kunnen meteen aan de slag in de toegevoegde gebieden, wat een ontzettend leuke ervaring biedt. Het Garrison (spelerhuis) geeft richting aan de nieuwe avonturen en de spelsystemen zijn, hoewel allemaal van andere games geleend, zeker de moeite waard. Jammer dat onbeschofte medespelers nog steeds een negatief effect hebben op het speelplezier, maar met de game zelf is gelukkig niet veel mis.</p>
    Score: 80 Uitstekend
    • Starten op level 90 is een verademing, erg leuk om quests te doen, Garrison is interessante toevoeging
    • Lastig om alle skills te leren kennen vanaf level 90, grafisch niet wereldschokkend verbeterd

Artikelen

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord