Game info

World of Warcraft: The Burning Crusade

Er zijn een aantal jaren verstreken sinds de Burning Legion zijn verslagen bij Mount Hyjal en de rassen van Azeroth zijn verder gegaan met het opnieuw opbouwen van hun ooit verscheurde levens. Met nieuwe inzet zijn de helden van de Horde en Alliance begonnen met het onderzoeken van nieuwe gebieden die voorbij de Dark Portal liggen. The Burning Crusade is de eerste add-on voor World of Warcraft, en die game heb je dan ook nodig om deze uitbreiding te spelen. Niet alleen voegt deze uitbreiding nieuwe gebieden toe, er zijn namelijk ook twee nieuwe rassen toegevoegd (waaronder de magische Blood Elves), nieuwe dungeons voor ‘high level’-spelers, nieuwe vliegende mounts, vele nieuwe gevaarlijke monsters, honderden nieuwe quests, honderden nieuwe items, een nieuwe beroep en meer.

Nieuwste review

The Burning Crusade is, zoals we al jaren gewoon zijn van Blizzard, weer een puike game geworden die in elke World of Warcraft speler zijn gamekast een plaatsje moet krijgen. De Blood Elves en de Draenei voelen compleet aan, Outland zorgt voor ervoor dat je weer maanden weg kunt vluchten uit het sociale leven en de toevoeging van een gloednieuwe professions maakt het voor mensen die uitgekeken zijn op hun huidige ingame job interessant om de draad weer op te pikken met Jewelcrafting. Het blijft een spijtige zaak dat er nog steeds geen betere support aanwezig is voor guilds en dat er geen nieuwe classes te vinden zijn, maar de andere aspecten binnen The Burning Crusade vegen deze nadelen met gemak van de tafel!

9
Score
90
Score: 90
  • Pluspunten
  • Outland is immens en bruist van de activiteit. De nieuwe rassen voelen compleet aan. Nog steeds een artistiek pareltje. Jewelcrafting is erg leuk om te doen. Eindelijk weer aan de slag met World of Wacraft!
  • Minpunten
  • Geen nieuwe classes. Nog steeds geen betere support voor guild

Artikelen

Screenshots