Game info

World Championship Poker 2: All In

Zeven beroemde pokerspelers verlenen hun medewerking aan de opvolger van dit populaire kaartspel. De opmerkelijke vertoning en speelstijl van Howard Lederer, Greg Raymer, Clonie Gowen, Amri Vahidi, Paul Darden, Robert Williamson III en Matt Savage zitten in het spel verwerkt. De game kent veertien verschillende soorten poker, waaronder: Texas Hold'em, Five Card Draw, Seven Card Stud en Pineapple. Ook kent het spel verschillende levels waaronder een aantal die ook in het echt bestaan. World Championship Poker 2: "All In" kent eveens een blufsysteem om je tegenstander te misleiden. Het spel bevat een RPG-achtig upgradesysteem. Na het winnen van wedstrijden krijg je punten die je kunt verdelen over verschillende eigenschappen, zo word je langzaam maar zeker steeds beter in pokeren. Overigens kent de PlayStation 2-versie van World Championship Poker 2 een extraatje in de vorm van EyeToy. Je kunt namelijk, tijdens een online wedstrijd, je eigen gezicht voor de camera houden zodat iedereen zijn tegenstander ziet.

Nieuwste review

De meerwaarde die World Championship Poker 2 geeft boven de gratis internetspelletjes is gering. De versies die later uitkomen voor de Xbox 360 en PSP kunnen dit wel hebben, maar de Playstation 2 game komt tekort. Toch heb je voor 20 euro een vrij uitgebreid pokerspel waar je mee online kunt.

5
Score
50
Score: 50
  • Pluspunten
  • Veel variatie in de pokerspellen. Online speelbaar. Uitgebreide campaign
  • Minpunten
  • Niveau online compleet afhankelijk van de spelers, meer dan elk ander spel. Weinig meerwaarde op gratis internetspellen. Twijfelachtige AI

Artikelen

Screenshots