Game info

WipEout Pulse

WipEout Pulse biedt 24 nieuwe banen met nieuwe voertuigen, nieuwe wapens en nieuwe muziektracks. Zo kent WipEout Pulse onder andere nummers van Mason, Loco Dice en de Stanton Warriors. Daarnaast bevat de game een multiplayermodus voor ad-hoc en infrastructure. De game is dus offline en offline te spelen voor maximaal acht personen. In WipEout Pulse zijn zogenaamde 'Mag-Strips' toegevoegd. Hiermee word je schip als een magneet vastgezet aan de baan, waardoor je bijvoorbeeld loopings kunt maken. Verder kent de game een aantal nieuwe modi, waaronder een Training-modus. Hier kunnen spelers verschillende parcoursen goed onder de knie krijgen. Door MP3-nummers op je MemoryStick te zetten kun je luisteren naar je eigen muziek in de game. Daarnaast is er een 'Photo Mode' waarin je de meest memorabele momenten kunt vastleggen. Net als in WipEout Pure komt er overigens weer downloadable content beschikbaar. Zo zul je in de toekomst nieuwe schepen, parcoursen en muzieknummers downloaden.

Nieuwste review

Wipeout Pulse voor de PS2 is een goede port, maar de game is niet meer zo sprankelend als op de PSP. Daarnaast is de gameplay inmiddels ingehaald door Wipeout HD. Toch is Pulse in de basis een sterke game met een briljante soundtrack en daarom een goede toevoeging aan de nog altijd groeiende PlayStation 2-bibliotheek.

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Solide aanbod aan gamemodi. Split-screen multiplayer. Goede soundtrack. Lekker hectisch
  • Minpunten
  • Grafisch niet als vanouds. Geen online multiplayer. Besturing niet met de tijd meegegaan. AI is alles behalve vergevingsgezind

Artikelen

Screenshots