Game info

Wii Sports

Wii Sports wordt geleverd bij de Wii en bestaat uit vijf verschillende sportspelletjes waarbij de Wii-afstandsbediening op een natuurlijke, innovatieve en realistische manier gebruikt wordt. Spelers kunnen hun eigen Mii-personage gebruiken het spel om tegen andere Mii-personages van vrienden te spelen en zo een veel persoonlijkere ervaring te creëren. Naarmate spelers beter worden zullen hun Mii-eigenschappen verbeteren zodat in de gaten kan worden gehouden hoe ver je gevorderd ben. De vijf spellen zijn als volgt: Tennis (1-4 spelers): Spelers gebruiken de Wii Remote als een tennisracket en slaan daarmee forehands, backhands, volleys, lobs, geven effect aan de bal en bepalen de kracht en hoek van de slagen. Je hoeft er niet voor bang te zijn om van het veld te geraken omdat het spel automatisch spelers op de goede positie plaatst. Honkbal (1-2 spelers): De Wii Remote wordt door spelers gebruikt als een honkbalknuppel en kunnen daarmee ballen op allerlei manieren het veld in slaan. Door goede timing en de juiste snelheid kun je de bal op de juiste manier raken en buiten het veld slaan. In een spel voor twee spelers bestuurt één speler de veldmannen en de ander de slagpartij. Golf (1-4 spelers): Gebruik je Wii Remote om een balletje te slaan op een golfclub. Hoe harder de slag hoe verder de bal geraakt. Sla je echter te hard dan zal de bal niet meer onder controle blijven en op een ongunstige positie terecht komen. Oefening baart kunst. Bowlen (1-4 spelers): Spelers gebruiken de Wii Remote net alsof het een bowlingbal is en gooien de bal de baan op. De snelheid en hoek van de gooi bepaald hoe de bal over de baan rolt, met of zonder spin. Boksen (1-2): Gebruik de Nunchuk controller als handschoen en de Wii Remote als de andere handschoen. Spelers zullen moeten ontwijken, slaan en blokken met hun handschoenen.

Nieuwste review

Het is lastig om hier een punt aan vast te plakken. In je eentje stelt deze game weinig voor en is de controller maar heel even vernieuwend. Met een paar vrienden erbij, wat lekkers te knabbelen en te drinken is dit echter dé party game. Het is lachen, gieren en brullen geblazen, terwijl je de raarste bewegingen maakt om je tegenstander uit te schakelen. En tijdens het gamen vliegen de pondjes er ook nog eens vanaf!

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Perfecte besturing bij elke sport!. Leuke sporten, nog beter uitgewerkt. Met meerdere mensen de leukste game tot nu toe. Goed voor je conditie
  • Minpunten
  • Korte levensduur in singleplayer. Tja, die graphics hè?

Artikelen

Screenshots