Game info

Wii Sports Resort

Wii Sports Resort neemt je mee naar het tropische eiland Wuhu Island, waar net als in Wii Sports flink gesport kan worden. De game is gebundeld met Wii MotionPlus, het accessoire dat een nauwkeuriger besturing mogelijk maakt. Wii Sports Resort bevat een aantal nieuwe sporten, waaronder varen met jetski’s, frisbee gooien en zwaardvechten. Deze sporten maken gebruik van de extra nauwkeurige besturing die Wii MotionPlus biedt. In Power Cruise race je bijvoorbeeld op een waterscooter, waarbij de Wii-afstandsbediening gebruikt wordt om gedoseerd gas te geven. Ook bij Disc Dog draait het om nauwkeurigheid. Hierbij is het namelijk de bedoeling een frisbee zo nauwkeurig mogelijk te gooien, zodat een hond deze kan vangen.

Nieuwste review

Hoewel Wii Sports Resort wellicht simpel oogt, maakt de game verrassend goed gebruik van de nieuwe Wii MotionPlus-technologie. Los van de verbetering op technologisch gebied zitten er twaalf uitgebreide sporten in de game die voornamelijk in gezelschap lang leuk zullen blijven. Wii Sports Resort is een game die in de kast hoort te liggen bij elke sociale Wii-gamer.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Lange levensduur als partygame. Wii Motion Plus verrijkt de ervaring. Extra modi bij elke sport. Stamps voor de singleplayer
  • Minpunten
  • Wii MotionPlus per Wiimote nodig voor tegelijk spelen. Singleplayer blijft niet heel lang boeiend

Artikelen

Screenshots