Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Wii Party U

In Wii Party U zitten er meer dan tachtig unieke minigames om samen met vier andere spelers er een echt feestje van te maken. De spellen zijn speelbaar met de GamePad, maar ook met de Wii-afstandsbediening. Er zijn dan ook twee versies van de game te koop: eentje met een witte en eentje met een zwarte Wii-afstandsbediening.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> In een wereld waarin alles sneller, vloeiender en gemakkelijker moet, houdt Wii Party U vast aan blauwdrukken uit lang vervlogen tijden. De meer dan prima aankleding en de zorg die in veel van de minigames is gestoken, zijn niet afdoende om de polonaise op gang te houden. In plaats daarvan vallen er ongemakkelijke stiltes tussen prima momenten van guitig speelplezier. En dat is bij een partygame extra pijnlijk.</p>
    Score: 50 Ondermaats
    • Goed aangeklede minigames waarin spelvaardigheid en spelinzicht beloond worden
    • Veel te stug om een eigen fuif van te maken, GamePad is een zielige figurant, spelopzet is uitgekauwd

Artikelen