Game info

Wii Fit Plus

Wii Fit Plus is een uitgebreide versie van Wii Fit. In deze game zitten niet alleen alle opties uit Wii Fit, maar ook zes nieuwe yoga-oefeningen. Bovendien bevat de game vijftien nieuwe balanceergames, waardoor het Wii Balance Board op nieuwe manieren gebruikt kan worden. Spelers kunnen in Wii Fit Plus ook instellen hoeveel en hoe lang ze willen sporten. Zo kan bijvoorbeeld ingesteld worden om 40 minuten te sporten en in die periode een combinatie van de favoriete yoga- en krachtoefeningen te doen. Tijdens het spelen wordt ook bijgehouden hoeveel calorieën de speler verbrandt.

Nieuwste review

Wii Fit Plus is niet per se voor gamers, het is voor mensen die aan beweging willen doen. Dat moet eigenlijk al voldoende zijn om te weten of je de game moet aanschaffen. Het combineert het speelse van het originele Wii Fit met wat serieuzere opties uit het prima EA Sports Active. Het resultaat mag er zeker wezen.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Veel nieuwe games voor op het Balance Board. Verbranding calorieën wordt bijgehouden. Alle oefeningen meteen beschikbaar
  • Minpunten
  • BMI niet altijd even nauwkeurig. Online-opties hadden niet misstaan

Artikelen

Screenshots