Game info

White Knight Chronicles: Origins

White Knight Chronicles: Origins is in Japan bekend als White Knight Chronicles: Episode Portable Dogma Wars en speelt zich tienduizend jaar voor het originele spel af, ten tijde van een wereldoorlog. Gamers strijden in deze actievolle role-playing-game met zwaarden en magie tegen de ridders van Yshrenia, die in de andere twee PlayStation 3-delen juist hun bondgenoten zijn. Dit doen spelers in hun eentje, of met maximaal drie vrienden in de onlinemodus van het spel.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> White Knight Chronicles: Origins neigt meer naar Monster Hunter dan naar zijn grote broer op de PlayStation 3. Klinkt ideaal voor een PSP-game, maar de flauwe benadering van dit concept weerhoudt je ervan om op daadwerkelijk op onderzoek uit te gaan of te investeren in je uitrusting.</p>
    Score: 50 Ondermaats
    • Snel vechtsysteem, uitbouwen van personage, genoeg te doen
    • Leeg en mat leveldesign, halfzachte missiestructuur, relatief lange en frequente laadtijden

Artikelen

Screenshots PlayStation Portable


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord