Game info

Wheelman

In Wheelman kruip je achter het stuur van verschillende auto’s om als undercover agent de straten van Barcelona onveilig te maken. Wheelman is gebaseerd op de gelijknamige film met in de hoofdrol Vin Diesel. In de game neem jij deze hoofdrol op je en neem je een reeks verschillende opdrachten aan om te infiltreren in het criminele circuit en de lokale politie een stap voor te blijven. Zo beland je in vele spectaculaire achtervolgingen, terwijl je tegelijkertijd het vuur opent op verschillende tegenstanders. Wheelman bevat niet enkel raceactie, soms stap je ook uit de auto of van de motor af om te voet de open stad te verkennen. Barcelona zit vol met verkeer en voetgangers, terwijl sommige gebouwen volledig verwoestbaar zijn. De stad heeft dan ook flink te lijden onder de chaos waarin jij als Milo Burik terecht komt. Vin Diesel heeft zijn stem net als in de film aan de hoofdpersoon verleend, om zo een authentieke ervaring te creëren die zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke film blijft.

Nieuwste review

Wheelman is het best te omschrijven als een B-game. Net als zijn tegenhangers in de filmwereld wordt deze B-game geteisterd door slechte productiewaarden en een belabberd script. Maar hilarische one-liners, het slechte dialoog en over-the-top actie zorgen geregeld voor een geslaagde ervaring. Wheelman is geenszins een goede game, maar stiekem wel een leuke.

6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Onbedoeld amuserende tussenfilmpjes. Gemotoriseerde actie is enerverend
  • Minpunten
  • Wederom onbedoeld amuserende tussenfilmpjes. Audiovisueel niet echt overtuigend. Voelt vaak niet voldoende afgewerkt aan

Artikelen

Screenshots