Game info

Wario Land: The Shake Dimension

In Wario Land: The Shake Dimension steelt Wario de hoofdrol. In deze game krijgt de kwaadaardige versie van Mario een antieke globe en een telescoop waarmee hij naar de Shake Dimension kan reizen. Deze ooit zo idyllische plaats is nu veroverd door een boosaardige piraat, de Shake King. Samen met zijn aartsrivaal Captain Syrup moet Wario de Merfles redden, de inwoners van de Shake Dimension die zijn gevangengezet. In vijf werelden moet Wario de eindbaas verslaan om uiteindelijk te strijden tegen de Shake King, konining Merelda te redden en natuurlijk aanspraak te maken op de Bodemloze Muntenzak, een eindeloze goudvoorraad. Wario Land: The Shake Dimension is een klassieke tweedimensionale platformer. De speler houdt bij het spelen de Wii-afstandsbediening horizontaal. Met de knoppen kan de speler lopen, springen en beuken en door de controller te schudden kan de speler onder andere vijanden uitschakelen en aardbevingen veroorzaken.

Nieuwste review

Wario Land: The Shake Dimension is een uitstekende platformgame die ondanks zijn simpele opzet een waardige opvolger is binnen de Wario Land-serie. Hoewel de speelse graphics niet voor iedereen weggelegd zijn, doet dit naar mijn mening Wario’s karaktertrekken alleen maar eer toe. Elke platformliefhebber zal kunnen genieten van deze game.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Uitmuntend platformavontuur. Wario in tekenfilmstijl. Lange levensduur door te behalen voorwerpen. Gewoonweg leuk om te spelen
  • Minpunten
  • Grafische stijl niet voor iedereen weggelegd. Simpele game in verhouding met andere Nintendo-toppers

Artikelen

Screenshots