Game info

Warhawk

Warhawk is een remake van het actie/vliegspel uit 1995 dat op de PSOne verscheen. Het is de bedoeling de thuisbasis te beschermen tegen aanvallen van andere gevechtsvliegtuigen. Als speler neem je plaats in het futuristische vliegtuig met de naam Warhawk en zul je onder andere een hoop vliegtuigen moeten neerhalen. Warhawk wordt als download en op Blu-Ray-schijf (inclusief headset) te koop aangeboden. De game heeft geen singleplayermodus, maar alleen een multiplayermodus die wordt ondersteund tot en met 32 man. Bovendien is het mogelijk om de game met vier man op één PS3 te spelen. Warhawk maakt gebruik van de tilt-mogelijkheden van de PS3-controller. Dit houdt in dat je het vliegtuig niet met een analoog pookje bestuurt, maar door de controller zelf naar links, rechts, boven en beneden te bewegen.

Nieuwste review

Warhawk is in alle opzichten een dik geslaagde multiplayergame. De actie is te allen tijde enerverend en uitmuntend uitgewerkt. De wendbare en zeer goed bestuurbare Warhawks voegen een geheel nieuwe dimensie aan de gameplay toe, ook door het brede scala aan wapens dat ze bij zich hebben. Maar ook traditionele vechters op de grond hebben genoeg om van te houden. Warhawk is dan ook de ultieme console multiplayergame en zal heel veel gamers nog een hele lange tijd heel veel plezier brengen.

9
Score
90
Score: 90
  • Pluspunten
  • Warhawks besturen enorm goed. Altijd en overal intense actie. Balans is nagenoeg perfect. Speelvelden zijn intelligent ontworpen. Fun tot in de eeuwigheid
  • Minpunten
  • Geen mogelijkheid tot singleplayer oefenen

Artikelen

Screenshots