Game info

Viva Piñata: Pocket Paradise

In Viva Piñata: Pocket Paradise moeten spelers van een verwaarloosde tuin en bloeiend piñata-paradijs maken. Daarvoor moet je met de stylus de tuin verzorgen op verschillende vlakken. Je moet de tuin schoonmaken, planten verzorgen, piñata's onderhouden en fokken en nieuwe piñata-soorten aantrekken. De game heeft zeven nieuwe piñata's, elk met hun eigen behoeftes en huizen. Bepaalde zeldzame piñata's kun je alleen krijgen door via de draadloze verbinding voorwerpen uit jouw tuin te ruilen met die uit een tuin van een ander. Ook nieuw in deze versie van Viva Piñata is de Playground-modus. Hierin kun je in zeer korte tijd een tuin maken vol met piñata's. Tot slot bevat de game nog twaalf video's waarin verschillende elementen van de game wordt uitgelegd.

Nieuwste review

Viva Piñata: Pocket Paradise is werkelijk de Rare-franchise in je broekzak, met een aantal extra voordelen. De game moet logischerwijs op grafisch gebied wat inleveren, maar uiteindelijk oogt het nog steeds prettig voor de ogen en vooral de gameplay lijkt een stuk makkelijker te werken. Juist daarom zal voor sommige spelers Pocket Paradise de definitieve versie uit de serie zijn. Raar maar waar: deze DS game doet niet onder voor de grote jongens.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Gameplay werkt beter met een stylus. Een sandbox-mode is een geweldige toevoeging. De link tussen game en televisieserie is nu aanwezig
  • Minpunten
  • De tuin is wat kleiner op de DS

Artikelen

Screenshots