Game info

Viva Piñata: Party Animals

In Viva Piñata: Party Animals neem je deel aan een variatie van doldwaze gevechten en races in een sociale party game. Je kunt spelen als je favoriete personages uit Viva Piñata: Fergy Fudgehog, Paulie Pretztail, Franklin Fizzlybear en Hudson Horstachio. In totaal zijn er meer dan 40 mini-games en een dozijn aan voetraces om tegen elkaar te spelen. Tijdens de uitdagingen kun je snoep en speciale bonussen verzamelen op allerlei exotische en gevaarlijke locaties. Viva Piñata: Party Animals is gemaakt voor spelers van elke leeftijd. Voor jonge kinderen en iedereen die zich van binnen nog een kind voelt. Vrienden en familieleden kunnen de strijd met elkaar aanbinden vanaf een plek of van over de hele wereld via Xbox Live.

Nieuwste review

Kinderen die dagelijks genieten van de Viva Piñata-serie op Nickelodeon zullen zo met dit spel weglopen, maar toch blijft vooral het gevoel hangen dat er meer met deze franchise mogelijk is. De races zijn aardig en sommige minigames zijn best vermakelijk, maar daar houdt het dan ook mee op. Daarnaast is het voor de Achievement-jagers nog wel waardevol om het spel met een stok te slaan, want het regent gamerpoints als snoepgoed.

6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Aardig voor die kids die fan zijn van de serie. Grafisch weer heerlijk vrolijk. Online partygame
  • Minpunten
  • Volwassene fans van Viva Pinata hebben hier weinig te zoeken. Met meer dan 50 minigames, toch erg weinig variatie. Weinig modes. Geen mogelijkheid tot het kiezen van de spelletjes in een wedstrijd. Constant herhalende one-liners van de commentatoren

Artikelen

Screenshots