Game info

Viva Piñata: Paniek in het Paradijs

Viva Piñata: Paniek in het Paradijs is de opvolger van het vrolijke Viva Piñata. Paniek in het Paradijs bevat in tegenstelling tot zijn voorganger een verhaal dat je als speler moet volgen. Een paar zure Piñata’s hebben de computerdatabase op het eiland gewist en het is nu aan jou om een nieuwe database op te zetten. Daarbij is het net als in de eerste Viva Piñata een kwestie van een tuin onderhouden, zo veel mogelijk Piñata’s lokken en vervolgens een reeks missies te volbrengen. Die missies bestaan bijvoorbeeld uit het laten feesten van jouw Piñata. Doe je dit goed, dan valt er geld te verdienen, waarmee nieuwe voorwerpen gekocht kunnen worden, en tegelijkertijd worden de Piñata's een stuk vrolijker. Dat maakt de wil om te flirten met andere Piñata’s groter, waardoor de speler verzekerd kan zijn van een groot nageslacht. Viva Piñata: Paniek in het Paradijs bevat ook een multiplayermodus. Familie en vrienden kunnen met een tweede controller helpen om je tuin mooi te maken. De tweede speler heeft toegang tot alle gereedschappen en activiteiten en kan ook magische krachten verzamelen door je te helpen. Deze magie kan gebruikt worden om bijvoorbeeld zieke Piñata's beter te maken.

Nieuwste review

Viva Piñata: Paniek in het Paradijs is een prima vervolg op het origineel. Enkele vervelende eigenschappen zijn aangepakt waardoor het een stuk gestroomlijnder spel is geworden, al is de interface nog steeds verre van ideaal. De grote hoeveelheid nieuwe inhoud maken echter een hoop goed. De prijs maakt dat echter ongedaan.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Origineel en verslavend spelconcept. Aantrekkelijke visuele stijl. Goede verbeteringen ten opzichte van het origineel
  • Minpunten
  • Aantal interface-hiaten blijven bestaan. Ruimte in je tuin nog steeds te beperkt. We betalen een hogere prijs dan in de VS

Artikelen

Screenshots