Game info

Universe at War: Earth Assault

Universe at War: Earth Assault is een real-time strategiegame waarin spelers een epische strijd voeren om de wereld te redden van een alien-invasie. De game speelt zich af in de nabije toekomst waar verschillende partijen uit het universum naar de Aarde komen om oorlog te voeren op intergalactische schaal. Een belangrijk onderdeel van Universe at War: Earth Assault is ‘Tactical Dynamics. Dit is een systeem dat spelers de mogelijkheid geeft om hun eenheden real-time op het strijdveld naar wens aan te passen. Tijdens immense gevechten geeft Tactical Dynamics je de mogelijkheid om de vijandelijke troepen te overrompelen en tactische situaties uit te buiten. Je wapens en verdediging kan aangepast worden in volledig aan te passen tech-trees. Dit houdt in dat de speler zelf de ontwikkeling van de technologieën in de hand heeft. De gevechten in Universe at War: Earth Assault bevatten terrein dat vervormd kan worden. Na een grote strijd zal de omgeving dan ook helemaal vernietigd zijn. Dodelijk science-fiction wapens en buitenaardse krachten zorgen ervoor dat spelers hele steden en gebieden op kunnen vernietigen. In de wereld van Universe at War: Earth Assault is het bovendien mogelijk om oude slagvelden te bezoeken en de ruïnes van eerder gevechten aantreffen. De game bevat multiplayer-modi die geïnspireerd zijn door populaire MMO’s (Massive Multiplayer Online games) en andere online games. Spelers kunnen achievements, beloningen en medailles verdienen in een gebalanceerde online wereld. Universe at War: Earth Assault bevat ook de mogelijkheid tot cross-platform gaming. Hierdoor kunnen PC gamers het opnemen tegen Xbox 360 gamers en andersom.

Nieuwste review

Universe at War: Earth Assault is niet goed, zo simpel is het. De controls werken redelijk, maar het zijn vooral de framerate en camera die het feestje verpesten. Het is dus nog even wachten op die goede strategiegame op de consoles.

4
Score
40
Score: 40
  • Pluspunten
  • Controls voelen na tijdje best goed aan...
  • Minpunten
  • op het groeperen en precies aanvallen na. De framerate verpest alles. Grafisch laat het spel veel steken vallen. Online door framerate onspeelbaar

Artikelen

Screenshots