Game info

Undercover: Operation Wintersun

Undercover: Operation Wintersun speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. In de game nemen spelers de rol op zich van professor Dr. John Russell. Deze professor krijgt van de Britse Inlichtingendienst de opdracht om te infiltreren in een zwaar bewaakte Duitse bunker waar Nazi-wetenschappers vermoedelijk werken aan een massavernietigingswapen. Het verhaal is een mix van fictieve en authentieke details, overgoten met een spannend sausje met de nodige plottwists. Russell is allesbehalve een getrainde undercover agent maar de Britse Inlichtingendienst heeft hem nodig vanwege zijn wetenschappelijke expertise. Tijdens het spelen moet je dan ook op een slimme manier gebruik maken van de omgeving en de tegenstanders. Door het driedimensionale animatiesysteem kun je precies aan jouw vijanden aflezen wat ze van plan zijn en of ze in de gaten hebben dat jij helemaal niet aan hun kant staat. Daarnaast zijn er ook allerlei puzzels die opgelost moeten worden om te kijken hoe het verhaal zich verder ontvouwt.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Het is niet zozeer dat Undercover: Operation Wintersum slecht is, want het doet wat het doet best aardig. Het spel komt alleen nooit boven de middenmoot uit en weet van begin tot eind niet de speler echt te boeien. Het is niet zo erg dat ik er over dacht om bijgeleverde zelfmoordpillen daadwerkelijk te gebruiken, maar het is alleen aan te raden voor die mensen die echt hunkeren naar een nieuwe point and click-adventure.</p>
    Score: 50 Ondermaats
    • Weer eens een point and click-adventure. Best aardige personages, hoewel wat flauw en cliche
    • Stemacteurs zijn verschrikkelijk. Weinige originele game. Relatief kort

Artikelen

Screenshots PC


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord