Game info

UEFA Champions League 2006-2007

UEFA Champions League 2006-2007 is het officiële voetbalspel dat bij het gelijknamige toernooi hoort. Je neemt het op tegen de beste clubs in stadiums waar de dromen van duizenden vol verwachting op de meeste getalenteerde voetballers in Europa. Het is de ultieme test, want jij moet proberen van ze allemaal te winnen en daarmee geschiedenis schrijven. Je managementvaardigheden worden getest door middel van 400 opdrachten die je tijdens de verschillende spelopties krijgt voorgeschoteld. Deze spelopties bieden een variatie aan mogelijkheden, waaronder The Treble, waar je in slechts één seizoen moet proberen kampioen te worden. Op het voetbalveld zijn de spelers scherper dan ooit. Dit komt door een snel en vloeiend bewegingssysteem waarmee je doeltreffende een-tweetjes, directe passes en steekpasses kunt maken. Naast The Treble zijn er nog vier andere spelopties waarin je je vaardigheden als manager kunt testen op het hoogste niveau. Zo is er de Ultimate Challenge optie, hierin beleef je de mooiste en belangrijkste momenten uit de UEFA Champions League geschiedenis opnieuw. Jij kunt dus de geschiedenis herschrijven. In de UEFA Champions League Tournament modus kun je eigen groepen maken en aanpassen voor het officiële toernooi en kun je jouw team door de groepstages loodsen. In een speciaal boek kun je bijhouden wat je allemaal al hebt vrijgespeeld in de verschillende spelmodi. Hierin kun je zien welke missies je nog kunt aangaan met het team waar je mee speelt en de punten die je hebt verdiend uitgeven in de speciale winkel. In deze winkel kun je bijvoorbeeld nieuwe stadiums verkrijgen.

Nieuwste review

UEFA Champions League 2006/2007 op de PSP is een heerlijk speelbare en grafisch mooie footie die qua gameplay wel erg dicht bij Pro Evolution Soccer van Konami komt. Het feit dat UEFA Champions League 2006/2007 een stuk uitgebreider is dan het meest recente deel van Pro Evolution Soccer op PSP en tevens over een onlinemode bezit geeft mij een goede reden om op de kleine PlayStation UEFA Champions League 2006/2007 in ieder geval naast Pro Evolution Soccer 6 te zetten.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Behoorlijk uitgebreid. Zit technisch erg goed in elkaar. Speelt heerlijk en uitdagend. Savegame overzetten van PS2 naar PSP. Infrastructure mode
  • Minpunten
  • Geen Eredivisie in Treble-mode

Artikelen

Screenshots