Game info

Turok

Turok is een FPS die zich afspeelt op een mysterieuze planeet in de nabije toekomst. Je speelt als Joseph Turok, een voormalig lid van de Black Ops commando’s en nu een lid van de elite Special Forces die op een missie zijn om een oorlogscrimineel op te pakken op een genetisch gemanipuleerde planeet. Nadat het schip wordt neergeschoten moet Joseph zijn instincten en militaire training gebruiken om het op te nemen tegen een leger goed getrainde soldaten en wilde dinosauriërs die de gevaarlijke planeet bewonen. In Turok krijg je de keuze om met krachtige en luidruchtige wapens te kiezen voor de aanval. Ook is het echter mogelijk op een voorzichtige manier de vijanden uit te schakelen. Dit kan bijvoorbeeld met stille wapens als het mes of de pijl en boog. Ook kan de speler zijn vijanden tegen elkaar opzetten en ervoor zorgen dat de dinosauriërs de vijandige soldaten aanvallen.

Nieuwste review

Aanvankelijk weet Turok een aardig sfeertje neer te zetten en denk je dat je een lekkere, rechttoe-rechtaan shooter te wachten staat waarin je flink wat dino’s neer mag sabelen, maar al snel komt de klad erin. Het spel wordt repetitief, frustrerend en probeert de eentonige stukken nodeloos op te rekken. Vervelender wordt het vooral wanneer het spel je een bepaalde speelstijl probeert op te dringen, waarbij juist de leuke ideeën die dit spel rijk is, hopeloos te kort worden gedaan.

5
Score
50
Score: 50
  • Pluspunten
  • Goed acteerwerk, sfeervolle tussenfilmpjes. Gevarieerde secundaire vuurmodes. Coöperatieve multiplayer
  • Minpunten
  • Ecosysteem komt niet tot zijn recht. Te weinig vrijheid qua speelwijze. Bij momenten enorm frustrerend. Repetitief, in speelstijl en in omgevingen. Je mes is veel te krachtig

Artikelen

Screenshots