Game info

Tumble

Tumble is een puzzelspel waarin je een zo hoog mogelijke blokkentoren moet maken. De game maakt gebruik van de PlayStation Move-bewegingscontroller en de PlayStation Eye-camera. Door met de Move-controller op het beeldscherm te richten, kun je de blokken plaatsen waar je wil. Elk van de ruim zeventig levels is een puzzeluitdaging. Zo moet er rekening gehouden worden met onverwachte dingen als aardbevingen en wisselingen in zwaartekracht. In deze wisselende omstandigheden moet je een blokkentoren bouwen die blijft staan als een huis.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Tumble is een mooie tech-demo voor Move, niets meer en niets minder. Zonder moeite stapel je blokken op elkaar met als uiteindelijk doel zo hoog mogelijke torens te maken. Tumble werkt beter dan het overgrote deel van Move-games dat in de winkels ligt. In plaats van geforceerde minigames of clich&eacute;matige sportspellen draait Tumble om puur, instinctief plezier. Maar veel om het lijf heeft Tumble verder niet.</p>
    Score: 60 Oké
    • Werkt heel precies, simpel en verslavend
    • Heeft verder niet veel om het lijf, alleen leuk in korte sessies, oogt statisch

Artikelen

Screenshots PlayStation 3


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord