Game info

Trauma Center: Second Opinion

Trauma Center: Second Opinion is een spel waarin je patiënten moet opereren en hun leven in jouw handen ligt. Je kunt de spanning in de operatiekamer nu zelf meemaken. Trauma Center: Second Opinion is gebaseerd op Trauma Center: Under Knife voor de Nintendo DS. Het spel bevat is in een nieuw visueel jasje gestopt, bevat nieuwe en gemixte achtergrondmuziek, nieuwe chirurgische ingrepen en operatietypes, een tweede speelbaar personage met nieuwe missies, een extra moeilijkheidsniveaus en natuurlijk een besturingssysteem dat optimaal gebruik maakt van de Wii-afstandsbediening en Nunchuk. Met de Nunchuk kun je de juiste instrumenten selecteren en met de Wii-afstandsbediening gebruik je ze. In totaal zijn er 12 verschillende instrumenten te gebruiken, waaronder een injectienaald, scalpel, pincet en defibrillator. Om je bij te staan tijdens de opearaties bevat de game een Healing Touch-optie. Hiermee kun je als het personage Derek de tijd vertragen en supersnelle operaties uitvoeren. Als Nozomi kun je met de Healing Touch-optie patiënten op een hoger tempo genezen. Je kunt deze speciale vaardigheid slechts één keer per operatie gebruiken.

Nieuwste review

Trauma Center: Second Opinion is meer dan een simpele port van Trauma Center: Under the Knife. De game laat heel goed zien waar de Wii toe in staat is, want deze game kan echt enkel op de Wii en DS. Voor diegene die de DS-versie al gespeeld hebben biedt Second Opinion genoeg om nog eens terug te komen en ook het verschil tussen de stylus en Wii-afstandsbediening is enorm. En voor de Wii-bezitters die nog nooit Trauma Center aangeraakt hebben, kunnen wij Second Opinion zeker aanraden. Doktertje spelen was nog nooit zo tof!

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Vermakelijk en uitdagend spel. Laat goed zien waar de Wii toe in staat is. Genoeg vernieuwingen om ook de Under the Knife-spelers te vermaken
  • Minpunten
  • Niet al te lang. Geen multiplayer

Artikelen