Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Trapped Dead

Trapped Dead is een strategische game waarin spelers een klein team van bovenaf aanstuurt. De game is gesitueerd in een klein Amerikaans dorpje in de jaren '80. In dat dorpje wordt een nieuw soort genetisch gemodificeerd maïs verbouwd, maar de maïs blijkt de drager van een nieuw soort virus. De inwoners en dieren van het dorp veranderen in zombies. Een groepje van zeven vrienden komt aan bij een tankstation in de buurt van het dorp, en komt midden in de zombie-invasie terecht. Met tactiek moeten ze hier levend uit zien te komen. Hiertoe hebben ze toegang tot een een groot arsenaal aan wapens, gadgets en andere hulpmiddelen. Trapped Dead kan door één persoon gespeeld worden, waarbij die persoon alle zeven vrienden kan besturen, maar bevat ook een coöperatieve modus die zowel online als offline speelbaar is.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> De strategische indiegame Trapped Dead zet de sfeer van een clich&eacute;matige zombie-uitbraak met verve neer, maar weet de gameplay niet van genoeg tactische diepgang te voorzien om echt als strategie beschouwd te worden en slaagt ook als actiegame niet. De gameplay oogt gezien de zombiesetting origineel, maar uiteindelijk zijn de ondode wezens gewoon te dom om echt langdurig interessante strategie op te leveren.</p>
    Score: 50 Ondermaats
    • Overtuigende zombiesetting, levels zijn goed ontworpen
    • Te weinig tactische diepgang, personages verschillen weinig, vallen voelen geforceerd

Artikelen

Screenshots (14)