Game info

Transformers: War for Cybertron

In Transformers: War for Cybertron beland je in een burgeroorlog om de planeet Cybertron. De transformerende robots zijn verdeeld in twee kampen: de Autobots en de Decepticons. Zij strijden tegen elkaar om Cybertron en dat gaat gepaard met veel explosies en rondvliegend metaal. De twee kampen hebben beide een uniek verhaal dat tijdens de game wordt verteld. Het verhaal van de Autobots gaat over de heldhaftige strijd om de thuisplaneet te beschermen. De verhaallijn van de Decepticons gaat over de zoektocht naar macht over het universum. Transformers: War for Cybertron is een actiespel in de wereld van de bekende films en animatieseries. De game bevat naast een verhaalmodus ook onlinemodes waarin je in teams kunt spelen aan de kant van de Decepticons of de Autobots. De teams nemen het online tegen elkaar op. Je kunt ook samen met een vriend of vriendin het verhaal beleven in de online co-op modus. Je speelt de game vanuit een Third-Person cameraperspectief. Je kan de vijand zowel bevechten met kogels als met melee-combat. De besturing is gebaseerd op de Gears of War-games.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Na jaren van inspiratieloze filmgames krijgen de Transformers eindelijk weer een noemenswaardige game. Hoewel de gebrekkige A.I. en eentonige gevechten met generiek voetvolk wel wat afdoen aan het plezier van de singleplayer ervaring, heeft de game zeker z&rsquo;n kwaliteiten en in gezelschap is hij zelfs in topvorm.</p>
    Score: 80 Uitstekend
    • Een feest van herkenning met veel aandacht voor detail, Transformeren zorgt voor unieke multiplayer-ervaring.
    • Computergestuurde teamgenoten niet bijster intelligent, gevechten met simpel voetvolk kunnen eentonig worden.

Artikelen

Screenshots Xbox 360


Screenshots PlayStation 3


Screenshots PC


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord