Game info

Transformers: Revenge of the Fallen

Transformers: Revenge of the Fallen is gebaseerd op de gelijknamige film van Paramount en DreamWorks. Het lot van de Aarde en de mensheid staat op het spel en de strijd tussen Autobots en Decepticons is gaande. Aan jou de eer om de zijde van de goedaardige Autobots of kwaadaardige Decepticons te kiezen. Met beide soorten Transformers zijn diverse spectaculaire missies uit te voeren. Hierbij transformeer je naar hartenlust tussen de robot- en voertuigversies van de verschillende Transformers. In omgevingen als Cairo en Shanghai race, vlieg, schiet en knok je als de ene soort tegen de andere soort Transformers. Nieuw ten opzichte van eerdere Transformers-games is dat er ook een multiplayermodus aanwezig is. Er zijn verschillende opties om tegen je vrienden op de bank of online de strijd aan te gaan.

Nieuwste review

Transformers: Revenge of the Fallen is in veel opzichten een verbetering op het zwakke vorige deel. De online multiplayer pakt goed uit en het vechtsysteem komt verrassend goed uit de verf. De besturing is even wennen, maar voelt uiteindelijk wel soepel. Helaas kampen de missies met een gebrek aan variatie in gameplay en ongeïnspireerd leveldesign. Wat overblijft is een aangenaam tussendoortje, dat nergens echt indruk maakt.

6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Leuke, degelijke multiplayer. Goed uitgewerkt vechtsysteem
  • Minpunten
  • Ongeïnspireerd leveldesign. Missies repetitief. Besturing in het begin lastig/wennen. Meeste levels te klein voor vliegende Transformers

Artikelen

Screenshots