Game info

Transformers: Dark of the Moon

In Transformers: Dark of the Moon is het drie jaar geleden dat Megatron en de Decepticons de aarde bedreigden. Hoewel de regeringsleiders geloven dat ze voor altijd verdwenen zijn, weet de leider van de Autobots ? Optimus Prime ? wel beter. Prime ontdekt dat Megatron de ultieme Decepticon-moordenaar wil loslaten op aarde: Shockwave. De Autobots jagen op Megatron en moeten Shockwave uitschakelen om te voorkomen dat hun nieuwe thuisplaneet door de Decepticons wordt vernietigd. De gebeurtenissen in Transformers: Dark of the Moon spelen zich kort af voor de gebeurtenissen in de derde Transformers-film. In deze third-person shooter kunnen spelers voortdurend wisselen tussen hun robot- en voertuigvorm. Als robots beschikken ze over meer vuurkacht, als voertuig zijn ze juist sneller en wendbaarder. Spelers kunnen daarbij uit verschillende klassen kiezen: vliegtuig, vrachtwagen of auto. Ze kunnen bovendien hun vaardigheden steeds verder verbeteren met de ervaringspunten die ze tijdens de game verdienen. De singleplayermodus bevat achttien missies die zich op afspelen op verschillende locaties, zoals de jungles van Zuid-Amerika, een militaire basis in Siberië en de Amerikaanse stad Detroid. Ook bevat de game een online multiplayermodus, waarin spelers zelf kiezen als welke klasse ze aan de slag gaan en met welke wapens.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Je merkt aan alles dat Transformers: Dark of The Moon gericht is op een groter publiek. Het spel is simpeler en toegankelijker geworden, maar verliest nergens dat speciale Transformers-gevoel. Het is een leuke game die helaas geen stap meer doet dan dat het hoort te doen, en daardoor in middelmatigheid vervalt.</p>
    Score: 60 Oké
    • Variatie in singleplayer, Transformers en transformatie zien er goed uit, vermakelijke multiplayer
    • Korte singleplayer, besturing wagenmodus, erg laagdrempelig

Artikelen

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord